Smartu | Άλλαξε Έξυπνα Κινητό

Συσκευές Refurbished/Ανασκευασμένες : Οφέλη και Πλεονεκτήματα

 

Με τις τιμές στα καινούργια smartphone ή smartwatch  να αυξάνονται διαρκώς η αγορά τον preowned / μεταχειρισμένων συσκευών ξεκίνησε να ανθεί εδώ και χρόνια , ως μια ασφαλή& οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους καταναλωτές. Ουσιαστικά, ένα refurbished/ ανασκευασμένο τηλέφωνο είναι ένα μεταχειρισμένο τηλέφωνο που αποκαθίσταται όσον αφορά την εμφάνιση και την απόδοσή του για να λειτουργεί σαν καινούργιο .

 

 

Προφανώς και η επιλογή θέλει προσοχή και αρκετή έρευνα αγοράς , για αυτό και το Smart U σας προσφέρει την δυνατότητα να αναζητήσετε από πολλές διαφορετικές πηγές και με ακρίβεια το μοντέλο  που σας ενδιαφέρει. Συμβουλευτείτε επίσης τον οδηγό μας για την αγορά preowned συσκευών . Τα οφέλη από μια τέτοια αγορά είναι αρκετά και σίγουρα αξίζει το κόπο να αναζητήσετε την συσκευή της αρεσκείας σας, Γιατί; :

Είναι οικονομικά

Μπορείτε να αγοράσετεrefurbishedσυσκευές που θεωρούνται ναυαρχίδες των μεγάλων κατασκευαστών όπως π.χ. το iPhone 14, SamsungGalaxy S22, Xiaomi 13 pro ,  σε πολύ  μειωμένες τιμές. Το γεγονός ότι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την κορυφαία  τεχνολογία είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της επιλογής preowned τηλεφώνων.

Κατάσταση τηλεφώνου

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η αγορά μιαςrefurbishedσυσκευής  δεν είναι το ίδιο με την αγορά μιας απλά preowned. Οι refurbishedσυσκευές έχουν ελεγχθεί από τεχνικούς και έχουν γίνει οι απαραίτητες διορθώσεις  και αντικαταστάσεις ώστε να λειτουργούν σαν καινούργιες. Για αυτό η επιλογή μια αξιόπιστης επιχείρησης, του πωλητή δηλαδή είναι αρκετά σημαντική.

Διασφάλιση ποιότητας & απόδοσης

Οι έλεγχοι διασφαλίζουν ότι μια refurbishedσυσκευήπροσφέρει καλή απόδοση. Οι αξιόπιστες επιχειρήσεις κάνοντας ελέγχους πριν την πώληση, αποφεύγουν να πωλούν προβληματικές συσκευές, προστατεύοντας το όνομα τους.

Και με εγγύηση

Οι περισσότερες επιχειρήσεις που πωλούν refurbished συσκευές παρέχουν εγγύηση. Η εγγύηση αυτή φυσικά, παρέχετε από αυτούς και όχι από την αντιπροσωπία όπωςστις καινούργιες. Επομένως, σε περίπτωση προβλημάτων, αν καλύπτεστε από την εγγύηση,  μπορείτε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε το τηλέφωνό σας εκεί που το αγοράσατε.

Προστατεύουν το περιβάλλον

Αν κάθε χρησιμοποιημένο τηλέφωνο κατέληγε στη χωματερή, θα ήταν πολύ επιβλαβές  για το περιβάλλον. Τα ηλεκτρονικά απόβλητα είναι επικίνδυνα για τον αέρα και το νερό, καθιστώντας τα μια πιθανή απειλή για όλα τα έμβια όντα. Επομένως, η αγορά γενικότερα preowned συσκευών  είναι μια σωστή  προς το περιβάλλον επιλογή.

 

Με τα προνόμια ενός καινούργιου

Η αγορά ενός refurbished τηλεφώνου ή smartwatchσάς επιτρέπει να απολαύσετε τα προνόμια που θα περιμένατε από την αγορά μιας καινούργιας συσκευής. Κάποιοι  έμποροι παρέχουν εξτρά (πέρα από την εγγύηση)  και ασφάλειασυσκευών ή ακόμα και αγορές με δόσεις και δώρα, όπως συμβαίνει και στα καινούργια.

Ρευστότητα στη τιμή

Έρευνες έχουν δείξει ότι τα πιο ακριβά μοντέλα smartphone και smartwatch χάνουν σημαντικό ποσοστό της αξίας τους μετά τους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας τους. Σημαντικό στοιχείο ώστε να μπορέσετε να πετύχετε μεγάλες εκπτώσεις σε ποιοτικές συσκευές που έχουν κυκλοφορήσει παλιότερα.

Εγγύηση επιστροφής

Κάποιοι έμποροι refurbished συσκευών  προσφέρουν εγγύηση επιστροφής, ώστε σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με το προϊόν, να μπορείτε να το επιστρέψετε ή και να το αλλάξετε.

Διάρκεια της συσκευής

Οι μεγάλες εταιρείες κατασκευής smartphone ή smartwatch ποιότητας, όπως η Apple, η Samsungκαι ηXiaomi, συνεχίζουν για μεγάλο διάστημα να παρέχουν υποστήριξη και στα παλιότερα μοντέλα τους, για λόγους αξιοπιστίας προς τον πελάτη τους. Αυτό μας επιτρέπει να στραφούμε και σε παλιότερα μοντέλα χωρίς να έχουμε το φόβο να μείνουμε χωρίς υποστήριξη ή ανταλλακτικά.

 

Χωρίς συμβόλαια

Σε πολλές περιπτώσεις, όταν δεν έχετε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσετε ένα νέο τηλέφωνο, αναγκάζεστε να υπογράψετε ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο με κάποιαεταιρία κινητής τηλεφωνίας  που συνεπάγεται και μεγάλες δεσμεύσεις παραμονής. Επιπλέον, επιβάλλονται αυστηρές ρήτρες σε περίπτωση αθέτησης των όρων. Η αγορά ενός refurbishedτηλεφώνου σας γλιτώνει από αυτήν την περιττή ταλαιπωρία.

Newsletter

Want to get updates on your favorite devices?

By subscribing to the newsletter, you accept the Privacy Policy