Σχετικά με εμάς

Διασκεδάζουμε, επικοινωνούμε, εργαζόμαστε, ξεκουραζόμαστε, ταξιδεύουμε, ερωτευόμαστε και μοιραζόμαστε την καθε στιγμή μέσα από ηλεκτρονικές συσκευές. Για εμάς η τεχνολογία και οι τηλεπικοινωνίες δεν είναι απλώς ένας χώρος ή η δουλειά μας, είναι η ζωή μας!

 

Το SmartUτο δημιουργήσαμε με σκοπό να κάνουμε την ζωή μας όσο πιο απλή και έξυπνη μπορούμε.

 

 

Το SmartUείναι μία αξιόπιστη και έξυπνη πλατφόρμα μέσα από την οποία μπορείτε  να πουλήσετε την συσκευή σας και να αγοράσεις μια καινούργια , να ανακαλύψετε  ένα αξεσουάρ τεχνολογίας σε απίστευτα συμφέρουσα τιμή και να πουλήσετε αυτό που δεν χρειάζεστε πια. Τη δημιουργήσαμε για να μη χρειάζεται να αποκτήσετε master στην τεχνολογία, έχουμε εμείς για εσάς.

 

Θέλουμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς, στην αγορά  προϊόντων τεχνολογίας με focus στο re-commerce,  μέσω της καινοτομίας και του εναλλακτικού τρόπου σκέψης,  προσφέροντας εξαιρετική εμπειρία στον πελάτη και πρωτοποριακές υπηρεσίες στον επιχειρηματία, επενδύοντας στους ανθρώπους μας. Ξέρουμε ότι τα έχετε ακούσει ξανά. Το ίδιο και εμείς, γι’ αυτό αποφασίσαμε να το κάνουμε πράξη.

 

 

Πιστεύουμε στο re-Commerce (reversecommerce):Το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε πλέον  στη ζωή όλων μας και έτσι ραγδαία μεγαλώνει, αλλάζει και επαναπροσδιορίζεται διαρκώς. Γίνεται δύσκολο να το ακολουθήσεις εκτός κι αν πηγαίνεις μαζί του ή πηγαίνεις ένα βήμα πιο μπροστά όπωςκάνουμε κι εμείς. Σε αυτό το πλαίσιο δημιουργήσαμε το SmartUμία πλατφόρμα που αγκαλιάζει όλους όσοι έχουν υιοθετήσει νέες πρακτικές και συνήθειες δημιουργώντας συνθήκες κυκλικής οικονομίας. Μαζί με εσάς πηγαίνουμε μπροστά και κάνουμε τοre-Commerceφιλικό στον πλανήτη μας, γιατί είναι πιο «πράσινο» να αγοράσεις κάτι μεταχειρισμένο παρά να δημιουργήσεις για την αγορά κάτι καινούργιο.

 

Πιστεύουμε στον ενημερωμένο  καταναλωτή:  Ο καταναλωτής θέτει πλέον μόνος του, τους κανόνες της αγοράς. Πολλές φορές είναι πιο διαβασμένος και ψαγμένος από τον πωλητή σε κατάστημα τεχνολογίας και ξέρει ακριβώς τι χρειάζεται για να καλύψει τις ανάγκες του. Η πλατφόρμα που δημιουργήσαμε τον αναγνωρίζει και τον σέβεται, του προσφέρειτα κατάλληλα εργαλεία και λειτουργικότητα ώστε να μετατραπεί σε πωλητή των δικών του προϊόντων τεχνολογίας και να αγοράσει προϊόντα από εξίσου ψαγμένους πωλητές.

 

Πιστεύουμε στον καινοτόμο  επιχειρηματία: Οι επιχειρηματίες στο χώρο των ηλεκτρονικών συσκευών στον Ελληνικό χώρο, έχουν  αποδείξει ότι αγκαλιάζουν άμεσα  τις ποιοτικές προσπάθειες στο χώροτης  τεχνολογίας και  τουinternet, υιοθετούν εναλλακτικές λύσεις  και θέλουν  να πρωτοπορούν. Για αυτό σχεδιάσαμε για αυτούς τις κατάλληλες υπηρεσίες που να στηρίζουν  την προσπάθεια τους για ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας.

 

 

Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να υπηρετεί πρώτα το περιβάλλον. Λατρεύουμε την τεχνολογία αλλά δεν πρέπει να μας κοστίσει τον πλανήτη. Θέλουμε μέσα από το SmartUνα σπάσουμε την αλυσίδα της ζωής  συσκευών: Αγορά νέας συσκευής  ->Η παλιά στο κάδο-> Αγορά νέας->η παλιά στο  κάδοκλπ., ένας φαύλοςκύκλος που επιβαρύνει πολύ το περιβάλλον.Καλύτερα περισσότερα χρήματα στη τσέπη όλων μας, πάρα περισσότερα ηλεκτρονικά απόβλητα στο πλανήτη μας. 

 

Η ομάδα του Smart U.